Kutter zöldségszeletelő gép robot coupe R502 VV

Vendéglátóipari Gépek és Eszközök Kereskedelme


Kutter zöldségszeletelő gép robot coupe R502 VV


Cikkszám: 2390

Ár: 1.319.000 Ft. + Áfa

Szállítási idő: kb. 10-15 munkanap
Helyszínre szállítás: Díjtalan

Kutter űrtartalom: 5,9 l
Kutter maximum feldolgozókapacitás: 3,5 kg
Zöldségszeletelő maximum kapacitás: 150 kg/ó
Adagszám: 20-80 és 30-300
Hosszúság: 375 mm
Szélesség: 360 mm
Magasság: 675 mm
Tápfeszültség: 230 V/50 hZ
Motorteljesítmény: 1500 W
Motor: Indukciós
Sebesség: 2 + impulzus üzemmód
Fordulatszám:
• Zöldségszeletelő: 300-1000/p
• Kutter: 300-3500/p
Zöldségszeletelő adapter: Fém
Kutter üst: Rozsdamentes acél
Kutter kés: Rozsdamentes acél 
Motorburkolat: Fém
Szállítás: Szeletelő, reszelőtárcsák nélkül 
Súly: 23 kg 
Garanciaidő: 12 hónap
Gyártó: robot coupe Franciaország

Asztali kivitelű, kombinált üzemű nagy kapacitású készülék. Kis helyigény. Könnyen kezelhető, tisztítható. Használatával naponta jelentős mennyiségű kézi munka váltható ki, sok idő takarítható meg. Ugyanarra a motorblokkra telepíthető zöldségszeletelő adapter és kutter üst. Az eszközök szerszámhasználat nélkül könnyen megcserélhetőek. Kompozit és fém zöldségszeletelő adapter 2 töltőgarattal. 170×75 mm-es, 2,2 l-es félhold alakú és 58/39 mm-es henger alakú. A félhold alakú több átlagos méretű paradicsom ( kb. 10 db. ) vagy egy nagyobb káposztadarab befogadására alkalmas. A hengeres alakú például uborkához és répához használható. Rozsdamentes acél kutter üst. Rozsdamentes acél normál élű kutter kés. Üstlehúzó lapát. Ipari aszinkron motor intenzív használatra. Rozsdamentes acél motortengely. Szabályozható sebesség plusz impulzus mód. Időzítő. Mágneses biztonsági rendszer, motorfék. Automata újraindítás a nyomókar lenyomásával. Csendes, rezgésmentes működés. Megbízhatóság, hosszú élettartam. Fém motorblokk. Csúszásgátló, rezgéscsillapító lábak. Külön rendelhető tartozék 50 tárcsatípus ( szeletelő, hullámos szeletelő, reszelő, julienne, kockázó és hasábburgonya ) és 3 kutter kés típus ( normál élű, fogazott élű és durva fogazású ). Alapanyagok és feldolgozási módok: zöldség, gyümölcs szeletelés, reszelés, julienne, kocka és hasábburgonya vágás. Sajt, dió, száraz pékáru reszelés. Hús, zöldség durva és finom aprítás, őrlés. Tészta dagasztás. Kutter feldolgozási módok és maximum súlyok: vágás 2,2 kg, emulgálás 3,2 kg, őrlés 1,1 kg, dagasztás 2,2 kg. Külön rendelhető kutter kések: finom fogazású ( Pl. petrezselyem feldolgozásához ), durva fogazású ( Pl. dagasztáshoz ). 

Megadott ár tájékoztató ár, az €-Ft. árfolyamnak megfelelően változhat. Hivatalos árajánlatunkért kérjük keressen minket.

Telefon: +36-30-212-3752
E-mail:gastro@solard.hu