Pacojet 4

Vendéglátóipari Gépek és Eszközök Kereskedelme


Pacojet 4


Cikkszám: 137624000

Ár: 2.279.000 Ft. + Áfa

Szállítási idő: kb. 7-9 munkanap
Helyszínre szállítás: Díjtalan ( Magyarország )

Szélesség: 204 mm
Mélység: 365 mm
Magasság: 497 mm
Tápfeszültség: 230 V/50 Hz
Névleges teljesítményfelvétel: 1500 W
Üzemi túlnyomás: kb. 1 bar
Üzemi zajkibocsátás: 76,4 dB
Szállított tartozék:
1 db. pacotizing® kés
1 db. műanyag pacotizing® pohár fedéllel
1 db. védőpohár műanyag pacotizing® pohárhoz
1 db. komplett fröccsenésvédő
Súly: 22,5 kg
Garanciaidő: 12 hónap
Gyártó: Pacojet Svájc

A Pacotizing® újraértelmezi a hagyományos ételkészítési módszereket. Friss alapanyagokból készült mélyfagyasztott élelmiszereket túlnyomással, felolvasztás nélkül, mikropürésít. Ez lehetővé teszi, hogy az élelmiszerek a legtisztább, legtermészetesebb formájukban ragyogjanak. Az eredmény ízekben gazdag és ultrafinom, légies textúrájú ételek. Ez a speciális eljárás megőrzi az élelmiszerek friss, természetes színeit és tápanyagait. Számos új funkciójával rendelkezik, beleértve a bizonyos receptek mindössze 90 másodperc alatti pacotizing® elkészítésének lehetőségét. A nagyméretű érintőképernyő intuitív felhasználói útmutatást és animált súgófunkciót kínál, valamint okoseszköz-észlelési módot a visszaélések elleni védelem érdekében. Kivételesen csendes, miközben kiemelkedő eredményeket biztosít a maximális termelékenységgel kombinálva.
Jet® üzemmód: A használó választhat a pacotizing® klasszikus Pacotize® 4 perces és a Jet® 90 másodperces elkészítési mód között. A Jet® mód lehetővé teszi bizonyos, magas cukor- és zsírtartalmú receptek (pl. fagylaltok) nagyon gyors elkészítését. Ez azt jelenti, hogy tovább növelheti a termelékenységét. 
Túlnyomással és normál nyomással való munkavégzés: Normál nyomás használata esetén a feldolgozás során maximum 3–5%-os légnyomás jut az ételbe. Az állag ennek megfelelően szilárd és tömör, amire szükség lehet például a sorbet quenelek stabilabbá tételéhez bankett-felszolgálás esetén. A túlnyomás használatakor a rendszer akár kb. 1,2 barral is működik. Ez kb. 20–30%-os térfogatnövekedést eredményez. Ez ideális krémes-könnyű állagú ételek, például mousse-ok készítéséhez és az ízek intenzívebbé tételéhez.
Ismétlődő Pacotizing® funkció: Programozható, automatizált ismétlési funkcióval a pacotizing® eredmény igény szerint tovább optimalizálható, a keverés, az állag, a stabilitás és a szín tekintetében. Recepttől függően a pacotizing® folyamat akár 10-szer is megismételhető a főzőpohárral vagy az adaggal túlnyomás felengedése nélkül. Ez időt takarít meg, mivel nincs szükség köztes lépésekre, például ismételt fagyasztásra.
Tisztítás: A rendszeres tisztítás elengedhetetlen a készülék jó működéséhez. Így megelőzhető a rendszer csírafertőzése, biztosítható a szükséges higiéniai előírások (HACCP) betartása, garantálható a hamisítatlan ízélmény, biztosítható a magas termékminőség, és meghosszabbítható a készülék élettartama. A készülék a kétlépéses tisztítási folyamattal egyszerűen, további tartozékok nélkül tisztítható. A lehető legjobb tisztítás érdekében a speciális Pacojet tisztítótabletták használata javasolt.

Rendelhető tartozék:
Pacotizing® kés
Pacotizing® kés Gold Plus 
Vágó, habosító szett ( 1 db. 2 pengés vágó-aprítókés, 1 db. habosítótárcsa )
Műanyag pacotizing® pohár fedéllel
Védőpohár műanyag pacotizing® pohárhoz
Krómacél pacotizing® pohár fedéllel
Védőpohár krómacél pacotizing® pohárhoz
Tisztítótabletta ( 60 db./doboz )

Megadott ár tájékoztató ár, az €-Ft. árfolyamnak megfelelően változhat. Hivatalos árajánlatunkért kérjük keressen minket.  

Telefon: +36-30-212-3752
E-mail:gastro@solard.hu