Diódaráló mogyoródaráló krémgép EASY PASTE
Cikkszám: M1970
Ár: 1.639.000 Ft. + Áfa
Szállítási idő: kb. 8-10 munkanap
Helyszínre szállítás: Díjtalan
Feldolgozókapacitás: kb. 80-100 kg/ó ( földimogyoró )
Tartálykapacitás: Maximum 3,5 kg
Hosszúság: 460 mm
Szélesség: 250 mm
Magasság: 550 mm
Tápfeszültség: 230 V
Motorteljesítmény: 1,5 LE
Sebességfokozat: 1
Örlőkorong anyag: Rozsdamentes acél "316"
Szerkezet és burkolat: Rozsdamentes acél
Súly: 32 kg
Garanciaidő: 12 hónap
Származási hely: ChocolateWorld Belgium
A készülék alkalmas dió, makadámdió, kesudió, földimogyoró, kakaó, napraforgómag, szezámmag, fenyőmag, tökmag örlésére, remek minőségű paszták készítésére. A feldolgozásnál nem szükséges az alapanyaghoz olajat vagy más adalékot hozzáadni természetes, friss, ízletes krém készíthető. Kiváló hatékonyságú motor, nem melegszik túl még órákon át tartó munka során sem. Az őrlés alacsony fokozaton, hőmérsékleten ( kevesebb min 40 C° ) történik így az alapanyag kevésbé károsodik, nagymértékben megőrzi a minőségét. A krém szemcsemérete, szemcsemennyisége ( finomság, sűrűség ) különböző őrlő alátétgyűrűkkel szabályozható.
Megadott ár tájékoztató ár, az €-Ft. árfolyamnak megfelelően változhat. Hivatalos árajánlatunkért kérjük keressen minket.
Cikkszám: M1970
Ár: 1.639.000 Ft. + Áfa
Szállítási idő: kb. 8-10 munkanap
Helyszínre szállítás: Díjtalan
Feldolgozókapacitás: kb. 80-100 kg/ó ( földimogyoró )
Tartálykapacitás: Maximum 3,5 kg
Hosszúság: 460 mm
Szélesség: 250 mm
Magasság: 550 mm
Tápfeszültség: 230 V
Motorteljesítmény: 1,5 LE
Sebességfokozat: 1
Örlőkorong anyag: Rozsdamentes acél "316"
Szerkezet és burkolat: Rozsdamentes acél
Súly: 32 kg
Garanciaidő: 12 hónap
Származási hely: ChocolateWorld Belgium
A készülék alkalmas dió, makadámdió, kesudió, földimogyoró, kakaó, napraforgómag, szezámmag, fenyőmag, tökmag örlésére, remek minőségű paszták készítésére. A feldolgozásnál nem szükséges az alapanyaghoz olajat vagy más adalékot hozzáadni természetes, friss, ízletes krém készíthető. Kiváló hatékonyságú motor, nem melegszik túl még órákon át tartó munka során sem. Az őrlés alacsony fokozaton, hőmérsékleten ( kevesebb min 40 C° ) történik így az alapanyag kevésbé károsodik, nagymértékben megőrzi a minőségét. A krém szemcsemérete, szemcsemennyisége ( finomság, sűrűség ) különböző őrlő alátétgyűrűkkel szabályozható.
Megadott ár tájékoztató ár, az €-Ft. árfolyamnak megfelelően változhat. Hivatalos árajánlatunkért kérjük keressen minket.