Sajtreszelő gép

Vendéglátóipari Gépek és Eszközök Kereskedelme


Ár: 239.000 Ft. + Áfa. Sajtreszelő gép SANTOS N2. Ipari készülék kemény, félkemény és lágysajtok, dió, mandula, mogyoró, száraz pékárú, szárított gyümölcs és csokoládé feldolgozásához. Alaptartozék 3 mm-es tárcsa. Óránként maximum 50 kg kapacitás. 230 V/600 W.
Ár: 21.000 Ft. + Áfa. Reszelőtárcsa 2 mm. Sajtreszelő gép SANTOS N2. További rendelhető tárcsatípusok: 3 mm-es, 4 mm-es, 6 mm-es és 8 mm-es, hántoló ( pl. csokoládé, mozzarella ) és extra finom ( pl. parmesan, mogyoró, mandula vagy szárított gyümölcs ).
Ár: 21.000 Ft. + Áfa. Reszelőtárcsa 3 mm. Sajtreszelő gép SANTOS N2. További rendelhető tárcsatípusok: 2 mm-es, 4 mm-es, 6 mm-es és 8 mm-es, hántoló ( pl. csokoládé, mozzarella ) és extra finom ( pl. parmesan, mogyoró, mandula vagy szárított gyümölcs ).
Ár: 21.000 Ft. + Áfa. Reszelőtárcsa 4 mm. Sajtreszelő gép SANTOS N2. További rendelhető tárcsatípusok: 2 mm-es, 3 mm-es, 6 mm-es és 8 mm-es, hántoló ( pl. csokoládé, mozzarella ) és extra finom ( pl. parmesan, mogyoró, mandula vagy szárított gyümölcs ).
Ár: 21.000 Ft. + Áfa. Reszelőtárcsa 6 mm. Sajtreszelő gép SANTOS N2. További rendelhető tárcsatípusok: 2 mm-es, 3 mm-es, 4 mm-es és 8 mm-es, hántoló ( pl. csokoládé, mozzarella ) és extra finom ( pl. parmesan, mogyoró, mandula vagy szárított gyümölcs ).
Ár: 21.000 Ft. + Áfa. Reszelőtárcsa 8 mm. Sajtreszelő gép SANTOS N2. További rendelhető tárcsatípusok: 2 mm-es, 3 mm-es, 4 mm-es és 6 mm-es, hántoló ( pl. csokoládé, mozzarella ) és extra finom ( pl. parmesan, mogyoró, mandula vagy szárított gyümölcs ).
Telefon: +36-30-212-3752
E-mail:gastro@solard.hu